رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

تشکیل کارگروه ویژه در مجلس درباره قیمت کالاهای اساسی

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس با بیان اینکه با بیان اینکه شکایاتی از سوی مردم به دفاتر نمایندگان مبنی بر گرانی کالاهای اساسی ارسال می‌شود، گفت: به همین منظور کارگروه ویژ‌ه‌‌ای برای بررسی موضوع در کمیسیون بودجه تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلیمانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت قیمت کالاهای اساسی در بازار، گفت: قیمت کالاهای اساسی به شکل افسارگسیخته‌ای در حال افزایش است که باید جلوی این روند گرفته شود.

 

وی با بیان اینکه روزانه شکایات و گلایه‌هایی از سوی مردم به دفاتر نمایندگان مجلس در حوزه‌‌های انتخابیه‌شان مبنی بر گرانی کالاهای اساسی ارسال می‌شود، اظهار داشت: افزایش بی‌مهابا و افسارگسیخته قیمت کالاهای اساسی به حدی است که حتی زندگی اقشار متوسط را نیز با مشکل مواجه کرده است.

 

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: افزایش بی رویه قیمت کالاهای اساسی موجب شده تا سطح فاصله طبقاتی بیشتر از گذشته شده و تقریبا قشر متوسط از بین رفته است، زیرا افراد یا دارای تمکن مالی بالا و یا دارای تمکن مالی خیلی ضعیف هستند که این مسئله اصلا زیبنده کشور نیست.

 

سلیمانی ادامه داد: معتقدم افزایش قیمت ارز ارتباط زیادی به قیمت کالاهای اساسی ندارد، زیرا مواد اولیه کالاهای اساسی نظیر شیر و لبنیات در داخل کشور تولید می‌شود، بنابراین این طور نتیجه می‌گیریم که واسطه‌‌ها نقش عمده در بازار کالاهای اساسی دارند.

 

وی یکی از اقدامات مجلس برای مقابله با تورم موجود در کالاهای اساسی را، تشکیل کارگروهی ویژه در کمیسیون بودجه پارلمان عنوان کرد و گفت: طبق تصمیم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، کارگروه ویژه 4 نفره‌ای برای پیگیری علل و نیز برخورد با عوامل این مسئله ایجاد شده است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: قرار است کارگروه ویژه مجلس، گزارشی از نتایج بررسی‌های خود را تقدیم هیئت‌رئیسه پارلمان کرده و پس از آن در صحن پارلمان قرائت شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار